Om os

Det hele startede i efteråret 2016, hvor brødrene Peter og Attila Szocska besluttede at slå sig sammen og lave Peters 11 år gamle gulvfirma om til noget større og anderledes.
Det resulterede i købet af én af Christiansfelds unikke bygninger, der efter 7-8 måneders hårdt istandsætningsarbejde kom til at danne rammerne om et handels- og inspirationshus med speciale i salg og montering af alle typer gulvbelægninger.
Husets mange rum er brugt til at vise gulvløsninger i, og der er løbende tilført boligtilbehør og gaveartikler til vores sortiment med ønsket om at skabe en hjemlig atmosfære i huset.
Vores passion ligger i at inspirere vore kunder og give dem den helt rigtige løsning til den rigtige pris, og så har vi øje for bæredygtighed og design.
Navnet Szocska er af ungarsk oprindelse, idet brødrenes ungarske forældre bosatte sig i Danmark i 50’erne, og Peter og Attila er vokset op i Haderslev. De er begge passionerede golfspillere, har altid dyrket familiesammenholdet og været tæt knyttet. Det er der så kommet et samarbejde ud af i form af handelshuset på Kirkegårds Allé i Christiansfeld.
Vi byder dig så hjerteligt velkommen i vores hjem.