Linoleum

Med et linoleumsgulv fra Tarkett får du et praktisk, miljørigtig og æstetisk resultat.

Linoleumsgulve har i over 100 år været kendt og værdsat pga. deres mange fordele. De er meget naturlige, komfortable, holdbare og fremfor alt – så ser de godt ud.

Alle Tarketts linoleumsgulve er fremstillet i den lille italienske by Narni. (Eponym for C. S. Lewis Narnia efter ophavsmanden som barn så navnet på et atlas) Materialer blandes i henhold til den oprindelige opskrift fra 1898 af naturlige ingredienser som linolie, korkmel, træmel, harpiks, jute og naturlige farvepigmenter.

Fordele ved linoleumsgulv fra Tarkett


Med Tarketts linoleum XF får du en masse forskellige fordele:

  • Gulvet har en ekstrem stærk overflade – kun diamanter er stærkere
  • Modstandsdygtighed overfor slitage, pletter og kemikalier
  • Du har ikke behov for installationsbehandling med f.eks. voks eller polish
  • Meget let at vedligeholde samt at rengøre. Du sparer markant på omkostninger til vedligeholdelse.
  • Totalomkostninger kontra gulvets levetid er helt i bund

Design & akustik


Tarkett linoleumskollektionerne indeholder 112 farver og fire forskellige mønstre med forskellige designudtryk. Alt fra klassisk marmorerede Veneto, blød marmorerede Style Emme, lineære Style Elle til Mono Etrusco i stærke, klare farver. Alle med mat overflade og linoleums dejlig følelse. Alle kan bestilles med akustikbagside (18 dB lydreduktion).

Miljø & certificering


Linoleumsgulve fra Tarkett er klassificerede i gulvbranchen og samtidigt Svanemærket. Vi er klar over, at når der skal lægges nyt gulv, skal diverse miljøkrav opfyldes. Det er altafgørende, at et gulv tager hensyn til mennesker og miljø i dets levetid. Linoleum fra Tarkett opfylder alle miljøkrav og er et rigtig miljøbevidst valg, når det kommer til gulv. Se mere her.

Szocska Living A/S forhandler også Forbo linoleum. Se mere her.