Inspiration

Hos Szocska Living er vi meget optaget af at gøre vores omgivelser personlige. Ikke kun når det gælder gulve, for vi gør også meget ud af at have et bredt udvalg af boligtilbehør og gaveartikler, der skiller sig ud fra mængden.

Så foruden løsninger i gulvbelægning sælger vi: Skind, italiensk og hollandsk keramik, lanterner, puder, plaider, værker fra forskellige kunstnere og meget mere. Desuden gør vi en del ud af kork i form af tasker, bordskånere, yogamåtter, hatte, armbånd m.m., og så kan man hos os se Danmarks p.t. eneste udstillede stue med en korkvæg.

Idet vi forsøger ikke at ligne alle andre med vores udvalg, så handler vi ofte med leverandører fra andre lande og forskellige kunstnere. Vi udskifter løbende vores sortiment, og idet vi har valgt ikke at have en webshop lige nu, så er vores Facebook side den bedste måde at holde sig opdateret i husets aktiviteter på. Her viser vi løbende de nye ting vi får i sortiment i butikken og fortæller om andre tiltag. Her vises eksempler på opslag fra vores Facebook side: