butik & showroom

Szocska Living har åbnet et handels- og inspirationshus i et af Christiansfelds mest iøjefaldende bygninger. Brødrene Szocska overtog d. 1. april 2017 ”Den Gamle Brandstation” og tidligere museum på Kirkegårds Allé 4 ved turist-attraktionen Gudsageren. I løbet af sommeren og efteråret 2017 er huset istandsat og indrettet som butik og showroom for gulve, tæpper og boligtilbehør og er en helt ny måde at præsentere gulvbelægning på.

Indretningsmæssigt er der tænkt over lys og farver med henblik på at skabe en hjemlig atmosfære, som gør det nemt for vores kunder at forestille sig, hvordan de udstillede gulve og boligtilbehør vil tage sig ud i deres eget hjem. Der tilføres løbende nye varer til vores sortiment, så Szocska Living vil være et hus med sans for design og indretning, hvor man altid kan søge inspiration til sin bolig.

Szocska-Living A/S glæder sig over at have åbnet en forretning i UNESCO byen Christiansfeld og være med til at øge handelslivet i og omkring centrum, både til glæde for lokalsamfundet, turister og andre handelsdrivende.

Åbningstider:

Mandag – fredag     10 – 17.30

Lørdag                      10 – 13

Søn- og helligdage   Lukket

Telefon: +45 74568000

Her er et lille udpluk af de varer vi sælger, og du kan få mere inspiration her: